Κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι: Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας

Κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι: Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της μοιραίας πολυκατοικίας στο Σέρφσάιντ της Φλόριντα, ο 21χρονος Έλληνας ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και διέμενε στη μοιραία πολυκατοικία, φιλοξενούμενος του νονού του.

Ο 21χρονος ανασύρθηκε νεκρός την Τετάρτη, όπως μετέδωσαν το NBC και άλλα Μέσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE