Κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι: Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας

Κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι: Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της μοιραίας πολυκατοικίας στο Σέρφσάιντ της Φλόριντα, ο 21χρονος Έλληνας ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και διέμενε στη μοιραία πολυκατοικία, φιλοξενούμενος του νονού του.

Ο 21χρονος ανασύρθηκε νεκρός την Τετάρτη, όπως μετέδωσαν το NBC και άλλα Μέσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE