Κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι: Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας

Κατάρρευση πολυκατοικίας Μαϊάμι: Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της μοιραίας πολυκατοικίας στο Σέρφσάιντ της Φλόριντα, ο 21χρονος Έλληνας ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και διέμενε στη μοιραία πολυκατοικία, φιλοξενούμενος του νονού του.

Ο 21χρονος ανασύρθηκε νεκρός την Τετάρτη, όπως μετέδωσαν το NBC και άλλα Μέσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE