Απίστευτο: Ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου που πέθανε από κορωνοϊό και φώναζε ότι δεν υπάρχει Covid

Απίστευτο: Ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου που πέθανε από κορωνοϊό και φώναζε ότι δεν υπάρχει Covid

Ένα αδιανόητο περιστατικό κατήγγειλε εργάτης σε νεκροταφείο στην Εύβοια.

Όπως ισχυρίζεται, ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου ο οποίος κατέληξε από κορονοϊό και φώναζε πως δεν υπάρχει η νόσοΤο χρονικό του απίστευτου περιστατικού

Όπως μεταδίδει το eviazoom.gr, στα τέλη του περασμένου Μαΐου στην Εύβοια ένας ιερέας κήδεψε – χωρίς κανένα προληπτικό μέτρο – έναν 77χρονο που πέθανε από κορονοϊό.Ο κληρικός άνοιξε κανονικά το φέρετρο, βγάζοντας και το σελοφάν, φωνάζοντας προς τους εργάτες του νεκροταφείου που αντέδρασαν ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός…»!

Πάντως, το πιστοποιητικό θανάτου από το Νοσοκομείο Χαλκίδας ανέφερε ξεκάθαρα ότι ο θάνατος του 77χρονου προήλθε από COVID. «Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορονοϊός», φώναζε ο ιερέας, όπως καταγγέλλουν οι εργάτες του κοιμητηρίου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE