Απίστευτο: Ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου που πέθανε από κορωνοϊό και φώναζε ότι δεν υπάρχει Covid

Απίστευτο: Ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου που πέθανε από κορωνοϊό και φώναζε ότι δεν υπάρχει Covid

Ένα αδιανόητο περιστατικό κατήγγειλε εργάτης σε νεκροταφείο στην Εύβοια.

Όπως ισχυρίζεται, ιερέας άνοιξε το φέρετρο 77χρονου ο οποίος κατέληξε από κορονοϊό και φώναζε πως δεν υπάρχει η νόσοΤο χρονικό του απίστευτου περιστατικού

Όπως μεταδίδει το eviazoom.gr, στα τέλη του περασμένου Μαΐου στην Εύβοια ένας ιερέας κήδεψε – χωρίς κανένα προληπτικό μέτρο – έναν 77χρονο που πέθανε από κορονοϊό.Ο κληρικός άνοιξε κανονικά το φέρετρο, βγάζοντας και το σελοφάν, φωνάζοντας προς τους εργάτες του νεκροταφείου που αντέδρασαν ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός…»!

Πάντως, το πιστοποιητικό θανάτου από το Νοσοκομείο Χαλκίδας ανέφερε ξεκάθαρα ότι ο θάνατος του 77χρονου προήλθε από COVID. «Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορονοϊός», φώναζε ο ιερέας, όπως καταγγέλλουν οι εργάτες του κοιμητηρίου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE