Συνάντηση και διάσκεψη Τύπου Τατάρ – Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα σήμερα

Συνάντηση και διάσκεψη Τύπου Τατάρ – Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα σήμερα

Στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κοινή διάσκεψη Τύπου του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος από χθες το βράδυ βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Θα προηγηθεί στις 13.30 συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του Τ/κ ηγέτη και στις 14.00 συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών.
 
Ο κ. Τσαβούσογλου σε μηνύματά του στο τουίτερ ανέφερε ότι πρόκειται για επίσκεψη εργασίας. «Η κυριαρχική ισότητα και το ίσο καθεστώς είναι θεμελιώδη δικαιώματα του τ/κ λαού, θα συνεχίσουμε να τα υπερασπίζουμε μαζί». Ο Τούρκος ΥΠΕΞ ανέφερε επίσης ότι θα συνεχίσουν να προστατεύουν από κοινού την εθνική υπόθεση της Κύπρου.

Η "Γεενί Ντουζέν" αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συνάντηση στις 16.45 σήμερα του Τούρκου ΥΠΕΞ με τον "πρωθυπουργό", Ερσάν Σανέρ, αλλά από το γραφείο Τύπου της "πρωθυπουργίας" ανακοινώθηκε τελικά ότι αυτή ακυρώθηκε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE