ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Γαλλίδας στα Χανιά - «Βοηθήστε μας», οι εκκλήσεις των φίλων της στα social media

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Γαλλίδας στα Χανιά - «Βοηθήστε μας», οι εκκλήσεις των φίλων της στα social media

Φίλοι της και η οικογένειά της ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες της 29χρονης στα social media - H κοπέλα αγνοείται εδώ και έξι μέρες και δεν πήγε ποτέ στο ξενοδοχείο όπου είχε κάνει κράτηση στην Παλαιοχώρα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Βιολέτ Γκιγκανό, της Γαλλίδας νοσοκόμας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάντης, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 24 Ιουνίου στο Ελαφονήσι της Κρήτης. Δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και οι φίλοι της και η οικογένειά της, οι οποίοι ανησυχούν για την τύχη της αγαπημένης τους Βιολέτ ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες της από παλαιότερα ταξίδια της όπου φαίνεται ευτυχισμένη και κάνουν έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία ώστε να βρεθεί σύντομα η 29χρονη Γαλλίδα.

Οι αναρτήσεις φίλων της

Στις αναρτήσεις τους οι φίλοι της κάνουν λόγο για μια κοπέλα που της άρεσαν πολύ τα ταξίδια, οι εξερευνήσεις και κυρίως η πεζοπορία. Ήταν μεγάλη φυσιολάτρης και συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από τα μέρη τα οποία επισκεπτόταν δείχνοντας την ομορφιά της φύσης.

«Γεια σε όλους!
Ψάχνουμε ενεργά για μια φίλη Βιολέτ Γκιγκανό, τριγύρω. Είναι νοσοκόμα στο CHU de Nantes
Πρόκειται για σόλο ταξιδιώτη, εθεάθη τελευταία φορά σε παραλία στο Ελαφονήσι στην Κρήτη την Πέμπτη 24 Ιουνίου αργά το πρωί. Υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στη Νάντη τη Δευτέρα 28 Ιουνίου
Παρακαλώ διαβάστε αυτό το μήνυμα προσεκτικά».


Κανένα ίχνος από την 29χρονη Γαλλίδα

Οι αρχές χτενίζουν την περιοχή από την Παλαιόχωρα προς το Ελαφονήσι ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ αν και το είχε κλεισμένο για δύο ημέρες, πράγμα που προβληματίζει τις αρχές.

Η τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν από το Ελαφονήσι δηλώνοντας ότι είχε φτάσει εκεί μετά από πεζοπορία τριών ωρών.Το αυτοκίνητό της , το οποίο είχε νοικιάσει για τις διακοπές της εντοπίστηκε στην περιοχή Κριός και στη συνέχεια ξεκίνησε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι. Η οικογένειά της ενημέρωσε πρώτα τις Γαλλικές Αρχές καθότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Με τις έρευνες εντοπισμού της να μην έχουν αποδώσει καρπούς εκδόθηκε χτες το απόγευμα από το «Χαμόγελο του παιδιού» Μissing Alert.

Χθές το μεσημέρι, το αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλα εντοπίστηκε παρατημένο στον Κριό και μέσα σ' αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ. Στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος, εντοπίστηκε από λουόμενους έναsmart watch με strass, άρα γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη.

Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στον ναυαγοσώστη για να εξαφανιστεί στη συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο που χτενίζει την περιοχή.

ΠρώτοΘέμα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top