Δίνουν μάχη με τις φλόγες στην Επαρχία Πάφου - Δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής

Δίνουν μάχη με τις φλόγες στην Επαρχία Πάφου - Δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε παρά το χωριό Πενταλιά της επαρχίας Πάφου, δέκα λεπτά πριν τις 14:00 σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή, για την οποία, όπως είπε, επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. 


Ο κ. Κεττής ανέφερε πως για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου και άλλα δύο από το Τμήμα Δασών. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.