Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στα Χανιά

Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στα Χανιά

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η αναζήτηση της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας Βιολέτ Γκιγκανό που τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου, όταν δεν έφτασε ποτέ στο ξενοδοχείο που είχε κάνει κράτηση.

Η σορός της άτυχης κοπέλας, που ήταν νοσοκόμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νάντης, εντοπίσθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε μία χαράδρα περίπου πέντε χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι.

Το σημείο που εντοπίσθηκε το άψυχο σώμα είναι κοντά στην παραλία Κριός, όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 29χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE