Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Νέο μέτωπο φωτιάς στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια Μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην Επαρχία Λεμεσού μεταξύ των χωριών Φασούλα προς Παλώδια.

Ανταποκρίνονται πολλές επίγειες δυνάμεις (4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και 1 από ΕΜΑΚ).

Επιπρόσθετα το Τμήμα Δασών με άλλα 3 οχήματα. Ενεργοποιήθηκαν και 4 εναέρια μέσα τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα και τα 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με την άφιξη των επίγειων δυνάμεων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.