Απολογήθηκε για το... φιάσκο με τα διαβατήρια κάνοντας τον απολογισμό του ο Πρόεδρος

Απολογήθηκε για το... φιάσκο με τα διαβατήρια κάνοντας τον απολογισμό του ο Πρόεδρος

Την απολογία του για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα που προκάλεσαν δυσαρέσκεια και δυσπιστία στους πολίτες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών και της επικοινωνιακής ομάδας της Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος αναγνωρίζει όλα όσα αφορούν τη διακυβέρνησή του, όπως είπε, και ζήτησε τη συγγνώμη του λαού για την πολιτική οξύτητα που δημιουργήθηκε γύρω από το ΚΕΠ. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι πουθενά στο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για το ΚΕΠ δεν καταλογίζονται σε αυτόν ή την Κυβέρνηση ελατήρια καταδολίευσης ή διαφθοράς.

Ο Πρόεδρος χαρακτήρισε επίσης την περίοδο της δημοσιότητας που δόθηκε στο ΚΕΠ την οδυνηρότερη περίοδο κατά τη 40χρονη πορεία του στην πολιτική ζωή του τόπου.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε απολογισμό του έργου της Κυβέρνησης με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ ετών από την ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου. Παράλληλα αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα και τους στόχους των επομένων 20 μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE