Δεν απάντησε στην κατηγορία για άσεμνη επίθεση ο πρώην Ευρωβουλευτής - Ενδεχόμενο προδικαστικών ζητημάτων από τον δικηγόρο του

Δεν απάντησε στην κατηγορία για άσεμνη επίθεση ο πρώην Ευρωβουλευτής - Ενδεχόμενο προδικαστικών ζητημάτων από τον δικηγόρο του

Αναβλήθηκε για τον Οκτώβρη η υπόθεση κατά πρώην Ευρωβουλευτή για άσεμνη επίθεση, η οποία είχε καταχωρηθεί στο δικαστήριο το Μάιο 2021, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η υπόθεση του πρώην Ευρωβουλευτή είχε οριστεί για χθες, με σκοπό να απαντήσει στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης. Ωστόσο, ο δικηγόρος του, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ζήτησε αναβολή για να μελετηθεί το ανακριτικό υλικό και για να εξετάσει το ενδεχόμενο να εγείρει προδικαστικά ζητήματα.

Το Δικαστήριο ανέβαλε τελικά την υπόθεση για τα μέσα Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE