Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην Πάφο - Σε κινητοποίηση και πάλι η Πυροσβεστική

Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην Πάφο - Σε κινητοποίηση και πάλι η Πυροσβεστική

Νέα Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής στην κοινότητα Αναρίτας της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά καίει ξηρά χόρτα, αποκάλαμα και άγρια βλάστηση, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά επεκτάθηκε σε σωρούς από ανακυκλώσιμη ξυλεία η οποία βρίσκεται εντός του περιφραγμένου της Δασικής Βιομηχανίας.

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις από το τμήμα Δασών και από Πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου βρίσκονται στο σημείο, συγκεκριμένα έξι στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και ένας προωηθητής γαιών καθώς και τέσσερα εναέρια μέσα.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE