Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά παρά τις Δασικές βιομηχανίες στην Κοκκινοτριμιθιά

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά παρά τις Δασικές βιομηχανίες στην Κοκκινοτριμιθιά

Δασική πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 11:50 σήμερα, πολύ κοντά στις Δασικές Βιομηχανίες στην κοινότητα Κοκκινοτριμιθιάς, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:20.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 4 πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου με 13 στελέχη, 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 7 στελέχη, ένα πυροσβεστικό όχημα του Ταμείου Θήρας και ένα πυροσβεστικό όχημα της Επαρχιακής Διοίκησης.

Τις επιχειρήσεις συνέδραμε το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

Στη περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις για τυχόν αναζωπύρωση.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε 2 εκτάρια με χαμηλή βλάστηση κυρίως αποκαλάμες.

Αναφέρθηκαν επίσης ζημιές σε εγκαταστάσεις μελισσοκόμων και άλλων υποστατικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE