Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά παρά τις Δασικές βιομηχανίες στην Κοκκινοτριμιθιά

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά παρά τις Δασικές βιομηχανίες στην Κοκκινοτριμιθιά

Δασική πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 11:50 σήμερα, πολύ κοντά στις Δασικές Βιομηχανίες στην κοινότητα Κοκκινοτριμιθιάς, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:20.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 4 πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου με 13 στελέχη, 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 7 στελέχη, ένα πυροσβεστικό όχημα του Ταμείου Θήρας και ένα πυροσβεστικό όχημα της Επαρχιακής Διοίκησης.

Τις επιχειρήσεις συνέδραμε το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

Στη περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις για τυχόν αναζωπύρωση.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε 2 εκτάρια με χαμηλή βλάστηση κυρίως αποκαλάμες.

Αναφέρθηκαν επίσης ζημιές σε εγκαταστάσεις μελισσοκόμων και άλλων υποστατικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE