Την πλήρωσαν για να τους φέρει οχήματα από του εξωτερικό και δεν ήρθαν ποτέ - Συνελήφθη 36χρονη

Την πλήρωσαν για να τους φέρει οχήματα από του εξωτερικό και δεν ήρθαν ποτέ -  Συνελήφθη 36χρονη

Τους έταζε οχήματα από το εξωτερικό αλλά αυτά δεν έφταναν ποτέ στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου. Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 36 ετών, η οποία τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, επτά πρόσωπα, κατάγγειλαν στην Αστυνομία, ότι σε διαφορετικές ημερομηνίες, είχαν συμφωνήσει και έδωσαν χρηματικά ποσά στην 36χρονη, με σκοπό να τους εισάγει στην Κύπρο διάφορα αυτοκίνητα.


Σε όλες τις περιπτώσεις, η ύποπτη, αφού εισέπραξε τα χρηματικά ποσά (Σύνολο πέραν των 59,000), βρίσκοντας διάφορες προφάσεις, δεν παρέδωσε κανένα αυτοκίνητο στους παραπονούμενους. Τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2020, μέχρι και σήμερα.


Εναντίον της 36χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη σήμερα το απόγευμα. Ανακρινόμενη, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE