Ο Λουκασένκο έδωσε εντολή να κλείσουν τα σύνορα με την Ουκρανία

Ο Λουκασένκο έδωσε εντολή να κλείσουν τα σύνορα με την Ουκρανία

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στις μεθοριακές δυνάμεις να κλείσουν πλήρως τα σύνορα με την Ουκρανία, επειδή φθάνουν τεράστιες ποσότητες όπλων από την Ουκρανία στη Λευκορωσία, μεταδίδει το ειδηασεογραφικό πρακτορείο της Λευκορωσίας BelTA.

«Τεράστιες ποσότητες όπλων φθάνουν από την Ουκρανία στην Λευκορωσία. Γι αυτό τον λόγο έδωσα εντολή στα μεθοριακά στρατεύματα να κλείσουν πλήρως τα σύνορα με την Ουκρανία», δήλωσε ο Λουκασένκο, όπως μεταδίδει το BelTA.

Πηγή: ΚΥΠΕ - ΑΠΕ-ΜΠΕ-TASS-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE