ΦΩΤΙΑ ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη δυο νεαρών

ΦΩΤΙΑ ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη δυο νεαρών

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 18 ετών, συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πυρκαγιά που ξέσπασε στις 30 Ιουνίου 2021, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των δύο, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά την διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά. Βάσει της μαρτυρίας εξασφαλίστηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12.50π.μ. της 30ης Ιουνίου, στην τοποθεσία «Παούρα», μεταξύ των χωριών Τρχυπέδουλα και Κελοκέδαρα της επαρχίας Πάφου. Η πλήρης κατάσβεσή της επιτεύχθηκε γύρω στις 7.20μ.μ. της ίδιας μέρας, αφού ωστόσο κατέκαψε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο με άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν οκτώ πυροσβεστικά πτητικά μέσα, έντεκα επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών και τρία καδενοφόρα οχήματα της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE