ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Υπουργού Υγείας και Γ.Διευθύντριας σε νοσοκομεία- Πήγαν χωρίς κάμερες και φωτογράφους

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Υπουργού Υγείας και Γ.Διευθύντριας σε νοσοκομεία- Πήγαν χωρίς κάμερες και φωτογράφους

“Σήκωσε” τα… μανίκια και έπιασε δουλειά με το “καλημέρα”. Ο λόγος για τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο οποίος έχοντας δίπλα του τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, έκαναν αιφνιδιαστικές εφόδους σε νοσοκομεία για να δουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί. Χωρίς κάμερες, φωτογράφους και… φανφάρες. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themaonline, επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο αναφοράς και συνομίλησαν με ασθενείς -που δεν νοσούν- μέσα στους θαλάμους. Αφού πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα στις εγκαταστάσεις, βρέθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο, με την κυρία Γιαννάκη να κάνει η ίδια εμβόλια στους πολίτες που θέλησαν να “θωρακιστούν” από τη νόσο Covid-19. 

Επόμενος σταθμός οι πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου Λάρνακας. Ο Υπουργός και η Γενική Διευθύντρια, επιθεώρησαν το παθολογικό τμήμα και το κτίριο του νέου νοσοκομείου Λάρνακας. Αφού σημείωσαν όλα όσα έπρεπε ή χρίζουν άμεσης παρέμβασης, συνέχισαν τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις τους, ολοκληρώνοντας την “περιοδεία” τους στη Λεμεσό. Πρώτες βοήθειες, παθολογικό, καρδιολογικό, αιματολογικό, γυναικολογικό και παιδιατρικό τμήμα, "μπήκαν" στο μικροσκόπιο τους. Δεν παρέλειψαν να ελέγξουν τη μονάδα νεογνών, τον θάλαμο ανώδυνου τοκετού και πολλά σημεία που πραγματοποιούνται rapid test. 

Όπως φαίνεται,μία μόλις μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας, έχει αντιληφθεί πλήρως την ευθύνη που έχει απέναντι στον Κυπριακό λαό, σε μία κρίσιμη στιγμή που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται έντονα. Σημαντική ωστόσο είναι και η συμβολή της Χριστίνας Γιαννάκη, η οποία δεν υπολογίζει Σαββατοκύριακα και Αργίες, αλλά ούτε και την κούραση από τα εξαντλητικά ωράρια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top