Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δρόμοι που οδηγούν στα χωριά Λάγια, Μελίνη, Οδού, Ορά και Αγίους Βαβατσινιάς ΔΕΝ είναι προσβάσιμοι για το κοινό λόγω συνεχών αναζωπυρώσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Επιβεβαίωση Αστυνομίας για τους 4 νεκρούς - Εντοπίστηκαν έξω από το χωριό Οδού
Στην ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει πως καλούνται οι πολίτες να ΜΗΝ μεταβαίνουν στις πιο πάνω περιοχές για τη δική τους ασφάλεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 8 μέρες κράτηση στον 67χρονο για την φωτιά: Eξακολουθεί να αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




