Φονική πυρκαγιά στην Κύπρο: Θλίψη για τα 4 θύματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Φονική πυρκαγιά στην Κύπρο: Θλίψη για τα 4 θύματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Πύρινη κόλαση η Κύπρος με την φωτιά που ξέσπασε από το μεσημέρι του Σαββάτου 03 Ιουλίου και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Η φωτιά ξέσπασε αρχικά στο χωριό Αρακαπάς της Επαρχίας Λεμεσού και στην συνέχεια επεκτάθηκε και στα γειτονικά χωριά με αποτέλεσμα να καούν σπίτια, αυτοκίνητα και περιουσίες ανθρώπων.

Τέσσερα ήταν τα θύματα της φωτιάς, με καταγωγή από την Αίγυπτο, όπου το όχημα τους εντοπίστηκε καμένο, ενώ είχε ανατραπεί και το εγκατέλειψαν.

Οι 4 άνθρωποι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την φωτιά στα χωράφια, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στο σημείο.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE