ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΟΤΣΙΑΤΗ: Επιχειρούν 5 πυροσβεστικά οχήματα - Ορατή η φωτιά απο τον αυτοκινητόδρομο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΟΤΣΙΑΤΗ: Επιχειρούν 5 πυροσβεστικά οχήματα  - Ορατή η φωτιά απο τον αυτοκινητόδρομο

Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική υπηρεσία σε ακόμα ένα μέτωπο πυρκαγιάς. Πριν ακόμα καλά καλά εξασθενίσει το πύρινο ολοκαύτωμα στην ορεινή Λάρνακα και Λεμεσό.

Στο σκυβαλότοπο Κοτσιάτη φωτιά επεκτάθηκε σε σπαρτά ενώ άμεσα η Πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε στο σημείο .

Επιχειρούν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και 2 από Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά είναι ορατή από τον αυτοκινητόδρομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE