Συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Σε φονικό εξελίχθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δύο ατόμων στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κοντά στις 4:50 τα ξημερώματα, δύο πρόσωπα (σ.σ. πατέρας και γιος ηλικίας 58 και 25 ετών αντίστοιχα) συναντήθηκαν με τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 30 ετών, για να συζητήσουν θέματα οικονομικών διαφορών.

Όπως διαφαίνεται από τις αρχικές εξετάσεις, εντάθηκαν οι τόνοι με αποτέλεσμα ο 30χρονος να πατήσει γκάζι και να χτυπήσει τον 58χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου με τον φερόμενο δράστη να καταζητείται και να μην έχει ακόμη συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE