Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του γιου του στην Λεμεσό– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του γιου του στην Λεμεσό– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Σε τραγωδία κατέληξε συνάντηση τριών προσώπων τα ξημερώματα στις 5:00, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στη Μονή.

Συγκεκριμένα, δύο Ελληνοκύπριοι, πατέρας 58 ετών, μαζί με τον 25χρονο γιό του συναντήθηκαν με τρίτο πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους που αφορούν οικονομικά θέματα.

Στην συνάντηση υπήρξε ένταση μεταξύ του 25χρονου και του 30χρονου, με τον δεύτερο να επιβιβάζεται στο όχημα του και να χτυπάει θανάσιμα τον 58χρονο πατέρα μπροστά στα έντρομα μάτια του γιού του.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου διενεργούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το φονικό.

Την ίδια ώρα γίνονται ενδελεχείς έρευνες για εντοπισμό του 30χρονου δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE