Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με όχημα - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με όχημα - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη στην Πάφο.


Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της  Αστυνομίας , χθες 87χρονος από την Λευκωσία είχε σταθμευμένο  το όχημα του στην αριστερή πλευρά της οδού  στην Πάφο με νότια κατεύθυνση .

Στην προσπάθεια του να εισέλθει στο δρόμο και να στρίψει δεξιά ως η πορεία του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανέκοψε την πορεία άλλου οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε. Το δεύτερο όχημα  οδηγούσε 36χρονος από την Πάφο. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πάφου όπου αφού εξετάστηκαν πήραν και οι δύο εξιτήριο.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά το τροχαίο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE