Οδηγίες PtD για άνοιγμα λογαριασμού για τους πυρόπληκτους

Οδηγίες PtD για άνοιγμα λογαριασμού για τους πυρόπληκτους

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έδωσε οδηγίες για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου στον οποίο το κοινό θα μπορεί να καταθέτει τις εισφορές του για τη στήριξη των πυρόπληκτων στην ορεινή περιοχή Λάρνακας και Λεμεσού, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας.

O Αριθμός Λογαριασμού είναι: 6001027
IBAN: CY 42 0010 0001 0000 0000 0600 1027

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνεται, «εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη συμπαράσταση από πλευράς των πολιτών, οι οποίοι ενισχύουν τη δεδηλωμένη βούληση του κράτους να σταθεί έμπρακτα στους πληγέντες».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE