Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Στο δυναμικό του Mega Ελλάδος ανήκει πλέον η Στέλλα Στυλιανού.

Η Κύπρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέταξε για την Αθήνα, έτοιμη να ξεκινήσει το νέο της τηλεοπτικό στοίχημα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του «μεγάλου» καναλιού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού, «Από τις 12 Ιουλίου λοιπόν και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 05:30 το πρωί, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού θα είναι στο τιμόνι της ενημερωτικής εκπομπής για να λένε την πρώτη καλημέρα, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές των θεμάτων της επικαιρότητας

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE