Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Στο δυναμικό του Mega Ελλάδος ανήκει πλέον η Στέλλα Στυλιανού.

Η Κύπρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέταξε για την Αθήνα, έτοιμη να ξεκινήσει το νέο της τηλεοπτικό στοίχημα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του «μεγάλου» καναλιού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού, «Από τις 12 Ιουλίου λοιπόν και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 05:30 το πρωί, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού θα είναι στο τιμόνι της ενημερωτικής εκπομπής για να λένε την πρώτη καλημέρα, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές των θεμάτων της επικαιρότητας

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE