Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Στο δυναμικό του Mega Ελλάδος ανήκει πλέον η Στέλλα Στυλιανού.

Η Κύπρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέταξε για την Αθήνα, έτοιμη να ξεκινήσει το νέο της τηλεοπτικό στοίχημα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του «μεγάλου» καναλιού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού, «Από τις 12 Ιουλίου λοιπόν και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 05:30 το πρωί, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού θα είναι στο τιμόνι της ενημερωτικής εκπομπής για να λένε την πρώτη καλημέρα, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές των θεμάτων της επικαιρότητας

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE