Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Η πρώτη φωτογραφία της Στέλλας Στυλιανού στο MEGA Ελλάδος

Στο δυναμικό του Mega Ελλάδος ανήκει πλέον η Στέλλα Στυλιανού.

Η Κύπρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέταξε για την Αθήνα, έτοιμη να ξεκινήσει το νέο της τηλεοπτικό στοίχημα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του «μεγάλου» καναλιού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού, «Από τις 12 Ιουλίου λοιπόν και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 05:30 το πρωί, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού θα είναι στο τιμόνι της ενημερωτικής εκπομπής για να λένε την πρώτη καλημέρα, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές των θεμάτων της επικαιρότητας.»

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE