Σπείρα με μικρότερο 18χρονο ξάφριζε καταστήματα - Τσάκωσε τέσσερις η Αστυνομία

Σπείρα με μικρότερο 18χρονο ξάφριζε καταστήματα - Τσάκωσε τέσσερις η Αστυνομία

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 32, 25, 20 και 18 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία για κλοπή αρωμάτων αξίας 950 ευρώ περίπου, από κατάστημα στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν στην περιοχή τέσσερα πρόσωπα που είχαν στην κατοχή τους αριθμό αρωμάτων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία,  εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρωμάτων και ειδών ένδυσης και υπόδησης, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής. 

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE