Συναγερμός στις Αρχές - Άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Συναγερμός στις Αρχές - Άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Αφιξη 22 μεταναστών στην περιοχή Λιμνίτη, εξετάζει η Αστυνομία. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 22 ανθρώπους, εκ των οποίων 13 άνδρες, 5 γυναίκες και 4 παιδιά, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή του Λιμνίτη του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας γύρω στις 08:00.  

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκος Κλεάνθους ανέφερε πως οι 22 μετανάστες εισήλθαν στην κοινότητα. Ακολούθως συγκεντρώθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Κάτω Πύργου Τηλλυρίας για διακρίβωση των στοιχείων τους. 

Ο κ. Κλεάνθους εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση και κάλεσε τους αρμόδιους να λάβουν τα μέτρα τους προκειμένου να μην παρατηρείται αυτό το συχνό φαινόμενο της άφιξης των μεταναστών στην ακριτική περιοχή Τηλλυρίας. 

Επιβάλλεται, σημείωσε, περισσότερη αστυνόμευση τόσο από θαλάσσης όσο και δια ξηράς.

Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους οι 22 μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας. 

Την υπόθεση εξετάσεις ο αστυνομικός σταθμός Μόρφου. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE