Συναγερμός στις Αρχές - Άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Συναγερμός στις Αρχές - Άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Αφιξη 22 μεταναστών στην περιοχή Λιμνίτη, εξετάζει η Αστυνομία. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 22 ανθρώπους, εκ των οποίων 13 άνδρες, 5 γυναίκες και 4 παιδιά, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή του Λιμνίτη του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας γύρω στις 08:00.  

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκος Κλεάνθους ανέφερε πως οι 22 μετανάστες εισήλθαν στην κοινότητα. Ακολούθως συγκεντρώθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Κάτω Πύργου Τηλλυρίας για διακρίβωση των στοιχείων τους. 

Ο κ. Κλεάνθους εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση και κάλεσε τους αρμόδιους να λάβουν τα μέτρα τους προκειμένου να μην παρατηρείται αυτό το συχνό φαινόμενο της άφιξης των μεταναστών στην ακριτική περιοχή Τηλλυρίας. 

Επιβάλλεται, σημείωσε, περισσότερη αστυνόμευση τόσο από θαλάσσης όσο και δια ξηράς.

Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους οι 22 μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας. 

Την υπόθεση εξετάσεις ο αστυνομικός σταθμός Μόρφου. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE