ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Έξτρα κόστος για τους ανεμβολίαστους – ΜΟΝΟ με PCR θα μπαίνουν στο ΓΣΠ

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Έξτρα κόστος για τους ανεμβολίαστους – ΜΟΝΟ με PCR θα μπαίνουν στο ΓΣΠ

Μόνο με PCR τεστ θα μπορούν οι ανεμβολίαστοι οπαδοί Ομόνοιας και Ανόρθωσης να εισέλθουν στο ΓΣΠ για τον αγώνα Σούπερ Καπ της 13ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση (6/7) της ΚΟΠ οι δύο ομάδες θα δικαιούνται το 50% της συνολικής χωρητικότητας των κερκίδων, βάσει και των διαταγμάτων που βρίσκονται σε ισχύ.

 
Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE