ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Έξτρα κόστος για τους ανεμβολίαστους – ΜΟΝΟ με PCR θα μπαίνουν στο ΓΣΠ

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Έξτρα κόστος για τους ανεμβολίαστους – ΜΟΝΟ με PCR θα μπαίνουν στο ΓΣΠ

Μόνο με PCR τεστ θα μπορούν οι ανεμβολίαστοι οπαδοί Ομόνοιας και Ανόρθωσης να εισέλθουν στο ΓΣΠ για τον αγώνα Σούπερ Καπ της 13ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση (6/7) της ΚΟΠ οι δύο ομάδες θα δικαιούνται το 50% της συνολικής χωρητικότητας των κερκίδων, βάσει και των διαταγμάτων που βρίσκονται σε ισχύ.

 
Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE