Τεχνικό πρόβλημα στην υποβολή αιτήσεων για ειδικά σχέδια Υπουργείου Εργασίας

Τεχνικό πρόβλημα στην υποβολή αιτήσεων για ειδικά σχέδια Υπουργείου Εργασίας

Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στο σύστημα της υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια για την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2021 μέχρι και την 30ή Ιουνίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

 
Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι έχει παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα της υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια για την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2021 μέχρι και την 30ή Ιουνίου 2021 μέσω της ειδικής ιστοσελίδας www.coronavirus.mlsi.gov.cy . Γίνεται προσπάθεια από το Τμήμα Μηχανογράφησης για αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό.
 
Σχετικές ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν εντός της ημέρας, αναφέρεται τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE