ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχειρηματίες υποστηρικτές του τουρκικού ΑΚΡ βρίσκονται παντού στα κατεχόμενα, γράφει η «Αβρούπα»

Επιχειρηματίες υποστηρικτές του τουρκικού ΑΚΡ βρίσκονται παντού στα κατεχόμενα, γράφει η «Αβρούπα»

Επιχειρηματίες -υποστηρικτές του τουρκικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) βρίσκονται πίσω από εταιρεία στην οποία το «υπουργικό συμβούλιο» προτίθεται να παραχωρήσει «προκαταρκτική άδεια» για ηλεκτρονικό στοίχημα, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αβρούπα».


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Κεμάλ Σέντουρκλερ είναι ο διευθυντής της ιδιωτικής εταιρείας Probet Technology, που έχει υποβάλει την αίτηση για να πάρει την εν λόγω «προκαταρκτική άδεια» ως εταιρεία ηλεκτρονικών στοιχημάτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία ανήκει στον «πρόεδρο» της «ένωσης» Τουρκοκυπρίων ξενοδόχων, Ντιμάγ Τσαγίνερ, η οποία ιδρύθηκε στις 2 Ιουλίου 2021 και αμέσως υπέβαλε αίτηση για ηλεκτρονικό στοίχημα. Όμως, αναφέρεται ότι στο παρασκήνιο βρίσκονται μέλη του ΑΚΡ και ότι η εταιρεία ιδρύθηκε για να παραδοθεί σε αυτούς αργότερα.

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο Ντιμάγ Τσαγίνερ δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, όμως το έκανε μετά από πίεση των υποστηρικτών του ΑΚΡ.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top