Επιχειρηματίες υποστηρικτές του τουρκικού ΑΚΡ βρίσκονται παντού στα κατεχόμενα, γράφει η «Αβρούπα»

Επιχειρηματίες υποστηρικτές του τουρκικού ΑΚΡ βρίσκονται παντού στα κατεχόμενα, γράφει η «Αβρούπα»

Επιχειρηματίες -υποστηρικτές του τουρκικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) βρίσκονται πίσω από εταιρεία στην οποία το «υπουργικό συμβούλιο» προτίθεται να παραχωρήσει «προκαταρκτική άδεια» για ηλεκτρονικό στοίχημα, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αβρούπα».


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Κεμάλ Σέντουρκλερ είναι ο διευθυντής της ιδιωτικής εταιρείας Probet Technology, που έχει υποβάλει την αίτηση για να πάρει την εν λόγω «προκαταρκτική άδεια» ως εταιρεία ηλεκτρονικών στοιχημάτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία ανήκει στον «πρόεδρο» της «ένωσης» Τουρκοκυπρίων ξενοδόχων, Ντιμάγ Τσαγίνερ, η οποία ιδρύθηκε στις 2 Ιουλίου 2021 και αμέσως υπέβαλε αίτηση για ηλεκτρονικό στοίχημα. Όμως, αναφέρεται ότι στο παρασκήνιο βρίσκονται μέλη του ΑΚΡ και ότι η εταιρεία ιδρύθηκε για να παραδοθεί σε αυτούς αργότερα.

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο Ντιμάγ Τσαγίνερ δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, όμως το έκανε μετά από πίεση των υποστηρικτών του ΑΚΡ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE