Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Στέλιος Πέτσας «τρέχουν» τον ρόλο της Εκκλησίας στους εμβολιασμούς

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Στέλιος Πέτσας «τρέχουν» τον ρόλο της Εκκλησίας στους εμβολιασμούς

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναφορά στη συνεργασία κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών και ζητήθηκε, ακόμα μία φορά, η συμβολή της Εκκλησίας στην επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος, μιλώντας στις καρδιές των πιστών, προκειμένου να εμβολιαστούν και να χρησιμοποιήσουν το ισχυρότερο όπλο που έχουν στα χέρια τους απέναντι στην πανδημία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.