Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Στέλιος Πέτσας «τρέχουν» τον ρόλο της Εκκλησίας στους εμβολιασμούς

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Στέλιος Πέτσας «τρέχουν» τον ρόλο της Εκκλησίας στους εμβολιασμούς

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναφορά στη συνεργασία κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών και ζητήθηκε, ακόμα μία φορά, η συμβολή της Εκκλησίας στην επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος, μιλώντας στις καρδιές των πιστών, προκειμένου να εμβολιαστούν και να χρησιμοποιήσουν το ισχυρότερο όπλο που έχουν στα χέρια τους απέναντι στην πανδημία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE