Υπάλληλος στην Αγία Νάπα σέρβιρε χωρίς μάσκα - Δεν 'φοβίζει' ο αριθμός των κρουσμάτων

Υπάλληλος στην Αγία Νάπα σέρβιρε χωρίς μάσκα - Δεν 'φοβίζει' ο αριθμός των κρουσμάτων

Σε 2,575 ελέγχους προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν 58 καταγγελίες.

Η μία αφορά υπάλληλο υποστατικού.

Στη Λευκωσία έγιναν 829 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 30 πολίτες, στη Λεμεσό 391 με καταγγελίες κατά 17 πολιτών, στη Λάρνακα 410 με 4 καταγγελίες και στην Πάφο 236 με 3 καταγγελίες.

Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία διενήργησε 304 ελέγχους και κατήγγειλε έναν υπάλληλο υποστατικού στην Αγία Νάπα χωρίς μάσκα και 3 πολίτες. Στη Μόρφου δεν προέκυψαν καταγγελίες σε σύνολο 78 ελέγχων.

Δεν προέκυψαν καταγγελίες ούτε από τους  314 ελέγχους της Τροχαίας και τους 13 της Λιμενικής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE