Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο άτομα τραυματίστηκαν από το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, πάρα τον Κόρνο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δυο άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ως σοβαρή.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE