Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο άτομα τραυματίστηκαν από το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, πάρα τον Κόρνο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δυο άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ως σοβαρή.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE