Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξελέγη Αντιπρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξελέγη Αντιπρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Η Βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας και Ειδική Αντιπρόσωπος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, εξελέγη ως μία εκ των Αντιπροέδρων της Συνέλευσης, αξίωμα που για πρώτη φορά καταλαμβάνει Κύπριος βουλευτής στην Κ.Σ.ΟΑΣΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, οι εργασίες της 29ης Ετήσιας Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), ολοκληρώθηκαν χθες στη Βιέννη με τη διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας μέσω διαδικτύου για την ανάδειξη των νέων αξιωματούχων της Συνέλευσης.

Στο αρχικό στάδιο της συλλογής υπογραφών για την ανάδειξη των επικρατέστερων υποψηφίων για το εν λόγω αξίωμα, η κα Χαραλαμπίδου έλαβε τη στήριξη βουλευτών σημαντικού αριθμού χωρών προς τους οποίους εξέφρασε ειλικρινείς ευχαριστίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE