Άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κοντά στο σημείο εξόδου του Κόρνου (σ.σ. όπου σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα νωρίτερα), η οποία ήταν κλειστή, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect