Εσπευσμένα στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση ο Σιζόπουλος

Εσπευσμένα στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση ο Σιζόπουλος

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, με αποτέλεσμα να μεταβαίνει άμεσα στην Αθήνα με σκοπό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Επί της ευκαιρίας, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ προέβη σε γραπτή δήλωση, λέγοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής Λευκός Σταυρός στην Αθήνα για το εξαιρετικό ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει και για το υψηλό επίπεδο περίθαλψης που μου έχουν προσφέρει.

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου, Δρ Θεολόγο Θεολόγου, χάρη στον οποίο σήμερα να είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου.

Θερμές ευχαριστίες οφείλω και στον Αρχηγό Αστυνομίας και τους συνεργάτες του για την ταχύτητα διεκπεραίωσης της άμεσης μετάβασής μου στην Αθήνα καθώς και όλους τους φίλους και συναγωνιστές για το ενδιαφέρον που επέδειξαν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE