Υπό οκταήμερη κράτηση 30χρονος για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία

Υπό οκταήμερη κράτηση 30χρονος για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία

Στο πλαίσιο διερεύνησης τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 30 ετών, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.
Της σύλληψης του 30χρονου, προηγήθηκε αριθμός καταγγελιών για διαρρήξεις και κλοπές σε περιοχές του Καϊμακλίου, στην επαρχία Λευκωσίας. 

Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, μεθοδικά, θέτοντας υπό διακριτική παρακολούθηση τη συγκεκριμένη περιοχή, εξασφάλισαν μαρτυρία, που οδήγησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 30χρονου. 

Από έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE