To μοντέλο από την Κύπρο που αγαπήσαμε όλοι είναι τρελά ερωτευμένη! Δείτε το «άλλο της μισό» (ΦΩΤΟ)

To μοντέλο από την Κύπρο που αγαπήσαμε όλοι είναι τρελά ερωτευμένη! Δείτε το «άλλο της μισό» (ΦΩΤΟ)

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το νεαρό μοντέλο ήταν η μεγάλη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, όταν προβάλλονταν τα επεισόδια του κυπριακού διαγωνισμού ομορφιάς.

Η Στέλλα Ανδρέου, μπορεί να μην κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το στέμμα της Σταρ Κύπρος 2014, αλλά όπως χαριτολογώντας λέμε… όποιος χάνει στα καλλιστεία, κερδίζει στην αγάπη.

Η μελαχρινή καλλονή εδώ και λίγο καιρό ζει ένα μεγάλο έρωτα, κάτι που βλέπετε κι εσείς στις πιο κάτω φωτογραφίες που ανήρτησε το αγαπημένο ζευγάρι στο Facebook.

Απόλυτα ταιριαστοί οι δύο νέοι, με όμορφα πρόσωπα, καλογυμνασμένα σώματα και πολύ γλυκά χαμόγελα.

Είναι από τα ζευγάρια που χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε και το μόνο που έχουμε να τους ευχηθούμε είναι κάθε μέρα να τους βρίσκει και πιο ερωτευμένους.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.