Η ΑΕΛ έριξε… «ΑΚΥΡΟ» στην Πάφο για Άντονι!

Η ΑΕΛ έριξε… «ΑΚΥΡΟ» στην Πάφο για Άντονι!

H Πάφος Fc θέλει τον Άντονι Γεωργίου, και προσέγγισε την ΑΕΛ, κάνοντας πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, με την απάντηση της ομάδας της Λεμεσού να είναι αρνητική.

Οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων έκριναν πως η προσφορά των ιδιοκτήτων της Παφιακής ομάδας ήταν… εξευτελιστική για την αξία του παίκτη και έτσι είπαν το «όχι».

Δείτε όλο το κείμενο στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE