Η ΑΕΛ έριξε… «ΑΚΥΡΟ» στην Πάφο για Άντονι!

Η ΑΕΛ έριξε… «ΑΚΥΡΟ» στην Πάφο για Άντονι!

H Πάφος Fc θέλει τον Άντονι Γεωργίου, και προσέγγισε την ΑΕΛ, κάνοντας πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, με την απάντηση της ομάδας της Λεμεσού να είναι αρνητική.

Οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων έκριναν πως η προσφορά των ιδιοκτήτων της Παφιακής ομάδας ήταν… εξευτελιστική για την αξία του παίκτη και έτσι είπαν το «όχι».

Δείτε όλο το κείμενο στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE