Εντοπίστηκαν ακόμη 133 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν ακόμη 133 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε σήμερα 133 νέα κρούσματα κορωνοϊού από 13.761 διαγνωστικές εξετάσεις.

Τα τρία από τα κρούσματα ήρθαν από το εξωτερικό, 20 ήταν από ιχνηλάτηση και 110 εγχώριες μολύνσεις.

Σε ό,τι αφορά τις εγχώριες λοιμώξεις, τα 40 κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 51 στην Κερύνεια, 13 στην Αμμόχωστο, ένα στο Τρίκωμο και πέντε στη Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων είναι 8.734 (35 θάνατοι).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE