Αννίτα Δημητρίου: Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη στην υγειονομική κρίση

Αννίτα Δημητρίου: Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη στην υγειονομική κρίση

Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη, για να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω και των πολλαπλών επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού, είπε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου σε χαιρετισμό κατά τι «Δείπνο Προσφοράς και Αγάπης με τον Στέλιο Διονυσίου», που διοργάνωσε το σωματείο «Ομάδα Εθελοντών Σιας».

 
Πρόσθεσε πως η πρωτοβουλία του Σωματείου αποτελεί πρωτοβουλία αισιοδοξίας, ελπίδας και πολιτισμού και δηλώνει ότι η κοινωνία, τα οργανωμένα σύνολα, αλλά και κάθε πολίτης ξεχωριστά βρίσκονται στο πλευρό των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.
 
Το δείπνο στόχευε στην οικονομική στήριξη και ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής.
 
Περαιτέρω διαβεβαίωσε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη κατά του καρκίνου ότι στον ανηφορικό και καθόλου εύκολο αγώνα τους η Βουλή των Αντιπροσώπων στέκεται συμπαραστάτης και δηλώνει έτοιμη να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, για να διευκολύνει τον καθημερινό αγώνα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE