Αννίτα Δημητρίου: Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη στην υγειονομική κρίση

Αννίτα Δημητρίου: Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη στην υγειονομική κρίση

Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη, για να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω και των πολλαπλών επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού, είπε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου σε χαιρετισμό κατά τι «Δείπνο Προσφοράς και Αγάπης με τον Στέλιο Διονυσίου», που διοργάνωσε το σωματείο «Ομάδα Εθελοντών Σιας».

 
Πρόσθεσε πως η πρωτοβουλία του Σωματείου αποτελεί πρωτοβουλία αισιοδοξίας, ελπίδας και πολιτισμού και δηλώνει ότι η κοινωνία, τα οργανωμένα σύνολα, αλλά και κάθε πολίτης ξεχωριστά βρίσκονται στο πλευρό των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.
 
Το δείπνο στόχευε στην οικονομική στήριξη και ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής.
 
Περαιτέρω διαβεβαίωσε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη κατά του καρκίνου ότι στον ανηφορικό και καθόλου εύκολο αγώνα τους η Βουλή των Αντιπροσώπων στέκεται συμπαραστάτης και δηλώνει έτοιμη να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, για να διευκολύνει τον καθημερινό αγώνα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE