Απειλούνται σπίτια από την φωτιά στο Πέρα Πεδι - Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες

Απειλούνται σπίτια από την φωτιά στο Πέρα Πεδι - Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:15 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητας Πέρα Πεδι.   

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει πως καλείται το κοινό να μην χρησιμοποιεί drones, στις περιοχές όπου επιχειρούν τα πτητικά μέσα γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια των πτήσεων.

Στο Πέρα Πεδί μετέβη ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής, καθώς η επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε δασική περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Η Π.Υ επιχειρεί προς υποστήριξη του Τμ.Δασών με 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς  Σταθμούς Επαρχίας Λεμεσού και 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Τα Πυροσβεστικά οχήματα έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία και προστατεύουν εξοχικές μεμονωμένες κατοικίες.
 

Πηγή βίντεο/φωτογραφίας: ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.