Κατασχέθηκαν 13 οχήματα υπόδικου - Σύνδεση με την υπόθεση 35 κιλών κάνναβης η χθεσινή μεγάλη επιχείρηση στη Λεμεσό

Κατασχέθηκαν 13 οχήματα υπόδικου - Σύνδεση με την υπόθεση 35 κιλών κάνναβης η χθεσινή μεγάλη επιχείρηση στη Λεμεσό

Δικαστικό διάταγμα δέσμευσης ακίνητης και κινητής περιουσίας έχει εκδοθεί εναντίον κατηγορουμένου για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, παράνομης εισαγωγής εκρηκτικών υλών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οικονομικής έρευνας που διενεργήθηκε στη βάση των προνοιών του Περί της Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμου, Αστυνομία και ΜΟ.ΚΑ.Σ. πέτυχαν την έκδοση του διατάγματος για τη δέσμευση κινητής και ακίνητης περιουσίας του συγκεκριμένου προσώπου, με αποτέλεσμα την κατάσχεση 13 μηχανοκίνητων οχημάτων και τη δέσμευση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η υπόθεση αφορά στην κατοχή 35 κιλών κάνναβης, 24,900 πυροτεχνημάτων και πέραν των 1,000 βεγγαλικών, που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ, τον περασμένο Δεκέμβριο, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης είχαν συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect