Αστυνομική επέμβαση σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα - Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης γιατί οι καλεσμένοι χόρευαν

Αστυνομική επέμβαση σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα - Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης γιατί οι καλεσμένοι χόρευαν

Από ένα κατάστημα στην Πάτρα, που γινόταν χθες γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων, αυστηρών μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού στα κέντρα διασκέδασης. Ή αστυνομία έκανε έλεγχο σε χώρο στα Ροϊτικα και διαπιστώθηκε ότι οι καλεσμένοι σε γάμο χόρευαν, πράγμα που απαγορεύεται βάσει των νέων περιορισμών που τέθηκαν σε ισχύ από χθες.

Αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι που παντρευόταν είχε έρθει από τις ΗΠΑ για να παντρευτεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν ήταν όπως την φαντάζονταν νύφη και γαμπρός.

Kι άλλες περιπτώσεις

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς μικτού κλιμακίου Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο άνδρες και μια γυναίκα, διότι λειτουργούσαν είτε ως ιδιοκτήτες είτε ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματαγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία σε δύο περιπτώσεις εξυπηρετούσαν πελάτες στο εσωτερικό των καταστημάτων τους.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία στην τρίτη περίπτωση διαπιστώθηκε η διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης στην οποία χόρευαν άτομα.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, καθώς και 15νθήμερη αναστολή
λειτουργίας τους.

Στην τρίτη περίπτωση (γάμος) επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE