Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για λογοκλοπή εναντίον του Κεντρικού Τραπεζίτη Τουρκίας

Έρευνα για τη διπλωματική εργασία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας και πρώην βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Σαχάπ Καβτζίογλου, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες για λογοκλοπή.

Οι καταγγελίες έγιναν από την εφημερίδα Μπιργκιούν στην τουρκική προεδρία, η οποία ενημέρωσε τις πρυτανικές αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους διόρισαν ειδικό για να ερευνήσει το θέμα. Ανακοίνωση μάλιστα της Επιτροπής Συντακτικής Ηθικής του Πανεπιστημίου αναφέρει ότι ο φάκελος τέθηκε στην ημερήσια διάταξη στις 25 Ιουνίου και διορίστηκε επίτροπος για την διερεύνηση του ζητήματος. “Η διαδικασία θα συνεχιστεί σύμφωνα με την οδηγία της επιτροπής δεοντολογίας δημοσίευσης και οι πληροφορίες θα δοθούν μετά την λήψη της απόφασης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE