ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη από τις αποκαλύψεις Τουρκάλας ηθοποιού: «Ο πατέρας μου με βίαζε από 15 ετών»

Φρίκη από τις αποκαλύψεις Τουρκάλας ηθοποιού: «Ο πατέρας μου με βίαζε από 15 ετών»

Η 21χρονη ηθοποιός, Μελίσα Ντονγκέλ, πρωταγωνιστεί σε σειρά η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα - Στη φυλακή βρίσκεται ο πατέρας της - Οργή στην Τουρκία για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που μένουν ατιμώρητες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης πολύ γνωστής ηθοποιού από την Τουρκία, της Μελίσα Ντονγκέλ, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η 21χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Elif η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την βίαζε και την χτυπούσε, από τα 15 της χρόνια.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της γυναίκας, η μητέρα της δυσπιστούσε, στην αρχή, απέναντι στην κόρη της. Όταν τελικά συνειδητοποιήσε την αλήθεια, είπε αρχικά στη Μελίσα να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

Η ηθοποιός μίλησε ανοικτά για το φρικτό της παρελθόν με αφορμή την προσπάθεια της να διεκδικήσει από τον πατέρας της την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της.

Ο πατέρας - «τέρας» βρίσκεται στη φυλακή τα τέσσερα τελευταία χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση στην οποία προέβη τόσο σε βάρος της κόρης όσο και της συζύγου του.

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις, με την οργή να ξεχειλίζει για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στην Τουρκία, πολλές από τις οποίες, μάλιστα, μένουν ατιμώρητες.

Σε συνέχεια των συγκλονιστικών αποκαλύψεων, πλήθος καλλιτεχνών σπεύδει να στηρίξει την Ντόνκελ, δημόσια με το hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Μελίσα Ντονγκέλ δεν είσαι μόνη), ζητώντας παράλληλα την αλλαγή της νομοθεσίας για τις υποθέσεις κακοποίησης.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top