Εμπρησμός αυτοκινήτου στη Λεμεσό – Πιθανόν να προκλήθηκε από ανήλικους

Εμπρησμός αυτοκινήτου στη Λεμεσό – Πιθανόν να προκλήθηκε από ανήλικους

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες σε εγκαταλειμμένο εμπορικό όχημα μάρκας KIA το οποίο ήταν σταθμευμένο σε οικόπεδο δίπλα από πολυκατοικία παρά την οδό Αγίου Μάμαντος στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το πυροσβεστικό σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα και να προκλήθηκε από πιθανόν ανήλικα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE