Nεκτάριος Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια μετά τις φήμες χωρισμού με την Ευριπίδου και το καρφί του!

Nεκτάριος Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια μετά τις φήμες χωρισμού με την Ευριπίδου και το καρφί του!

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στον γάμο τους. Το ζευγάρι που έζησε ένα μεγάλο έρωτα αποκτώντας και δύο παιδιά δεν είναι πλέον μαζί.

Η είδηση αν και ήταν γνωστή εδώ και καιρό κυκλοφόρησε επίσημα τα τελευταία 24ωρα. Η Κωνσταντίνα δεν κρύβει πως περνάει μια υπέροχο φάση στην προσωπική της ζωή λέγοντας το σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με μια ανάρτηση καρφί απάντησε για τα όσα ακούστηκαν για το χωρισμό του.

Δείτε στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Είναι η ώρα της ουσίας και είμαστε πανέτοιμοι όποτε ο Γενικός Γραμματέας μάς καλέσει να ανταποκριθούμε σε αυτή τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ακόμη ότι η Κύπρος είναι πανέτοιμοι να προεδρεύσει του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE