Nεκτάριος Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια μετά τις φήμες χωρισμού με την Ευριπίδου και το καρφί του!

Nεκτάριος Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια μετά τις φήμες χωρισμού με την Ευριπίδου και το καρφί του!

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στον γάμο τους. Το ζευγάρι που έζησε ένα μεγάλο έρωτα αποκτώντας και δύο παιδιά δεν είναι πλέον μαζί.

Η είδηση αν και ήταν γνωστή εδώ και καιρό κυκλοφόρησε επίσημα τα τελευταία 24ωρα. Η Κωνσταντίνα δεν κρύβει πως περνάει μια υπέροχο φάση στην προσωπική της ζωή λέγοντας το σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με μια ανάρτηση καρφί απάντησε για τα όσα ακούστηκαν για το χωρισμό του.

Δείτε στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE