Καταγγελίες πολιτών σε σημείο δειγματοληψίας - «Βάζουν αυτοκίνητα κάτω από τέντες μπας και πάθουν θερμοπληξία» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταγγελίες πολιτών σε σημείο δειγματοληψίας - «Βάζουν αυτοκίνητα κάτω από τέντες μπας και πάθουν θερμοπληξία» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε γι’ άλλη μια μέρα έξω από τα σημεία δειγματοληψίας για τα καθιερωμένα rapid test.

Πιο συγκεκριμένα, σε σημείο δειγματοληψίας στη Λεμεσό (σ.σ. οδό Αγίας Φυλάξεως) έγινε το αδιαχώρητο και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες αρκετοί πολίτες περίμεναν στην ουρά.

Πολίτες που βρίσκονταν εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας αναφέρουν ότι υπήρξαν και λιποθυμίες λόγω της αφόρητης ζέστης.   

Στο εν λόγω σημείο υπάρχουν αρκετές τέντες κάτω από τις οποίες οι πολίτες μπορούν να περιμένουν μέχρι να προσέλθουν για να πάρουν το αποτέλεσμα του τεστ τους.

Ωστόσο, το πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει όταν αρκετά άτομα παρκάρουν τα οχήματά τους κάτω από τις τέντες, μη επιτρέποντας στον κόσμο που περιμένει για ένα rapid test να σταθεί εκεί, με σκοπό ν’ αποφύγει τον ήλιο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE