Καταγγελίες πολιτών σε σημείο δειγματοληψίας - «Βάζουν αυτοκίνητα κάτω από τέντες μπας και πάθουν θερμοπληξία» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταγγελίες πολιτών σε σημείο δειγματοληψίας - «Βάζουν αυτοκίνητα κάτω από τέντες μπας και πάθουν θερμοπληξία» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε γι’ άλλη μια μέρα έξω από τα σημεία δειγματοληψίας για τα καθιερωμένα rapid test.

Πιο συγκεκριμένα, σε σημείο δειγματοληψίας στη Λεμεσό (σ.σ. οδό Αγίας Φυλάξεως) έγινε το αδιαχώρητο και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες αρκετοί πολίτες περίμεναν στην ουρά.

Πολίτες που βρίσκονταν εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας αναφέρουν ότι υπήρξαν και λιποθυμίες λόγω της αφόρητης ζέστης.   

Στο εν λόγω σημείο υπάρχουν αρκετές τέντες κάτω από τις οποίες οι πολίτες μπορούν να περιμένουν μέχρι να προσέλθουν για να πάρουν το αποτέλεσμα του τεστ τους.

Ωστόσο, το πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει όταν αρκετά άτομα παρκάρουν τα οχήματά τους κάτω από τις τέντες, μη επιτρέποντας στον κόσμο που περιμένει για ένα rapid test να σταθεί εκεί, με σκοπό ν’ αποφύγει τον ήλιο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE