Έμιλυ Γιολίτη: Ξέγνοιαστες στιγμές σε σκάφος στη Λεμεσό (Φωτογραφία)

Έμιλυ Γιολίτη: Ξέγνοιαστες στιγμές σε σκάφος στη Λεμεσό (Φωτογραφία)

Η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη βολτάρει ξέγνοιαστη σε σκάφος στη Λεμεσό, αφήνοντας πίσω υποχρεώσεις και δουλειά, χαλαρώνοντας αφήνοντας πίσω όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό, μαζί και την παραίτηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι ανάρτησε φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία την βλέπουμε να απολαμβάνει τη θάλασσα σε σκάφος στο Ακρωτήρι της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή Κύπρια δικηγόρος δημοσίευσε φωτογραφία με καλοκαιρινή διάθεση, αναδεικνύοντας τα χρώματα του καλοκαιριού. 

Δείτε την ανάρτηση της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE